MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alternatív gabonákból kiinduló sörgyártási technológiák kidolgozásának, az előállított maláták, sörlevek és kész sörök minősítésének összegzése a nemzetközi szakirodalom alapján

Tóth, Zsófia (2013) Alternatív gabonákból kiinduló sörgyártási technológiák kidolgozásának, az előállított maláták, sörlevek és kész sörök minősítésének összegzése a nemzetközi szakirodalom alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Zsofia.pdf] Szöveg
Toth_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (738kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334113; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.; Sör. tanszéki jel; Pszeudocereália; Söripari technológia; Gluténmentes sör;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 12:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/329
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése