Tóth, Zsófia (2013) Alternatív gabonákból kiinduló sörgyártási technológiák kidolgozásának, az előállított maláták, sörlevek és kész sörök minősítésének összegzése a nemzetközi szakirodalom alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (738kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334113; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.; Sör. tanszéki jel; Pszeudocereália; Söripari technológia; Gluténmentes sör; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 12:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/329 |