MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alternatív fehérjeforrások vizsgálata ostyakészítés során

Jakab, Ivett (2019) Alternatív fehérjeforrások vizsgálata ostyakészítés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Jakab Ivett_I9.pdf] Szöveg
Jakab Ivett_I9.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411679; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 75-78.; Ék. tanszéki jel; Ostyagyártás; Ostyák; Fehérjék; Köles; Csillagfürtfélék; Lucerna; Kender; Sütőipari technológia; Alternatív táplálkozás; Gluténmentes élelmiszerek; Aminosavak;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 12:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
-
-
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/328
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése