Jakab, Ivett (2019) Alternatív fehérjeforrások vizsgálata ostyakészítés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Jakab Ivett_I9.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Jakab Ivett_I9.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411679; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 75-78.; Ék. tanszéki jel; Ostyagyártás; Ostyák; Fehérjék; Köles; Csillagfürtfélék; Lucerna; Kender; Sütőipari technológia; Alternatív táplálkozás; Gluténmentes élelmiszerek; Aminosavak; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 12:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/328 |