MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas fehérjetartalmú adalékokkal dúsított hamburger pogácsák előállítása

Móricz, Rafael (2018) Magas fehérjetartalmú adalékokkal dúsított hamburger pogácsák előállítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Moricz_Rafael.pdf] Szöveg
Moricz_Rafael.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389180; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-43.; Ht. tanszéki jel; Hamburgerhús; Élelmiszer-adalékanyagok; Rovarfogyasztás; Porított termékek; Fehérjealapú adalékok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pintér, Richárd
-
-
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3253
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése