Móricz, Rafael (2018) Magas fehérjetartalmú adalékokkal dúsított hamburger pogácsák előállítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Moricz_Rafael.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Moricz_Rafael.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389180; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-43.; Ht. tanszéki jel; Hamburgerhús; Élelmiszer-adalékanyagok; Rovarfogyasztás; Porított termékek; Fehérjealapú adalékok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pintér, Richárd - - Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3253 |