MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A magas alkoholtartalmú sörök előállítása és piaca

Béres, Attila (2019) A magas alkoholtartalmú sörök előállítása és piaca. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Osszefoglalo.pdf] Szöveg
Osszefoglalo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (147kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391753; Budapest; Sörfőző mester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 29-30.; Sör. tanszéki jel; Sörpiac; Kézműves sörök; Alkoholtartalom; Söripari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3249
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése