Béres, Attila (2019) A magas alkoholtartalmú sörök előállítása és piaca. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Osszefoglalo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Osszefoglalo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (147kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391753; Budapest; Sörfőző mester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 29-30.; Sör. tanszéki jel; Sörpiac; Kézműves sörök; Alkoholtartalom; Söripari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3249 |