MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az alszeszben macerált aszalt és nyers gyümölcsök hatása a végső pálinka profiljára ezeknek érzékszervi minősítése, gázkromatográfiás méréssel elemezve

Mladoniczki, István (2020) Az alszeszben macerált aszalt és nyers gyümölcsök hatása a végső pálinka profiljára ezeknek érzékszervi minősítése, gázkromatográfiás méréssel elemezve. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2030.05.08.)
Kulcsszavak: ENTZ412704; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 34-35.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Pálinkafőzés; Kisüsti pálinka; Almapálinka; Szőlőpálinka; Gázkromatográfia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 12:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Pavlicsek, Csaba
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/323
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése