Mladoniczki, István (2020) Az alszeszben macerált aszalt és nyers gyümölcsök hatása a végső pálinka profiljára ezeknek érzékszervi minősítése, gázkromatográfiás méréssel elemezve. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2030.05.08.) |
Kulcsszavak: | ENTZ412704; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 34-35.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Pálinkafőzés; Kisüsti pálinka; Almapálinka; Szőlőpálinka; Gázkromatográfia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 12:29 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Pavlicsek, Csaba - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/323 |