MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A levegőztetés és a cukorkoncentráció hatása Candida zemplinina törzsek cukorfelhasználására és erjedési termékeire

Poszmik, Zita (2014) A levegőztetés és a cukorkoncentráció hatása Candida zemplinina törzsek cukorfelhasználására és erjedési termékeire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Poszmik_Zita.pdf] Szöveg
Poszmik_Zita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370867; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 43-44.; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Candida zemplinina; Fermentációs technológiák; Cukortartalom; Aerob fermentáció; Erjesztés; Levegő;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Magyar, Ildikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3193
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése