Poszmik, Zita (2014) A levegőztetés és a cukorkoncentráció hatása Candida zemplinina törzsek cukorfelhasználására és erjedési termékeire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Poszmik_Zita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Poszmik_Zita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370867; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 43-44.; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Candida zemplinina; Fermentációs technológiák; Cukortartalom; Aerob fermentáció; Erjesztés; Levegő; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3193 |