Gerendeli, Dóra (2020) Laktóz- és gluténmentes ravioli fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegGerendeli_Dora_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (5MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ430265; Budapest; Bibliogr.: fol 41-47.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Ravioli; Gluténmentes élelmiszerek; Laktózmentes termékek; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:14 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - Konzulens Kovács, Anikó - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3144 |


