MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Laktóz- és gluténmentes ravioli fejlesztése

Gerendeli, Dóra (2020) Laktóz- és gluténmentes ravioli fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gerendeli_Dora_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Gerendeli_Dora_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (5MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430265; Budapest; Bibliogr.: fol 41-47.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Ravioli; Gluténmentes élelmiszerek; Laktózmentes termékek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
Konzulens
Kovács, Anikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3144
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése