MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Lactobacillus törzsek alkalmazhatóságának vizsgálata xilán tartalmú természetes szubsztrátumok bontására

Krénusz, Judit (2014) Lactobacillus törzsek alkalmazhatóságának vizsgálata xilán tartalmú természetes szubsztrátumok bontására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Krenusz_Judit.pdf] Szöveg
Krenusz_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370511; Budapest; Biomérnöki Bsc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 49-50.; Sör. tanszéki jel; Lactobacillus casei; Lactobacillus plantarum; Xilanáz enzim; Enzimaktivitás; Silózás; Enzimes hidrolízis; Takarmánykukorica; Söripari melléktermék;
Szakterület(ek): T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 16 Jan 2024 10:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
Konzulens
Styevkó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3119
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése