Krénusz, Judit (2014) Lactobacillus törzsek alkalmazhatóságának vizsgálata xilán tartalmú természetes szubsztrátumok bontására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Krenusz_Judit.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Krenusz_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370511; Budapest; Biomérnöki Bsc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 49-50.; Sör. tanszéki jel; Lactobacillus casei; Lactobacillus plantarum; Xilanáz enzim; Enzimaktivitás; Silózás; Enzimes hidrolízis; Takarmánykukorica; Söripari melléktermék; |
Szakterület(ek): | T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 10:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Styevkó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3119 |