MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különleges minőségű alkoholos cukorkák gyártástechnológiájának kifejlesztése

Kerekes, Dominika Yvett (2020) Különleges minőségű alkoholos cukorkák gyártástechnológiájának kifejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kerekes_Dominika_Yvett.pdf] Szöveg
Kerekes_Dominika_Yvett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ427205; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: 29. p.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Kézműves édesipari termékek; Cukorkagyártás; Metaxa; Rum; Whisky; Unicum; Szilvapálinka;
Szakterület(ek): T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 16 Jan 2024 09:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3101
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése