MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző zabfajták cefrézési technológiájának optimálása laboratóriumi körülmények között

Mikulka, Petra (2014) Különböző zabfajták cefrézési technológiájának optimálása laboratóriumi körülmények között. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mikulka_Petra.pdf] Szöveg
Mikulka_Petra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371280; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 48-50.; Sör. tanszéki jel; Zab; Malátagyártás; Cefrézés; Söripari alapanyagok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 11:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3094
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése