Mikulka, Petra (2014) Különböző zabfajták cefrézési technológiájának optimálása laboratóriumi körülmények között. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mikulka_Petra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mikulka_Petra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371280; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 48-50.; Sör. tanszéki jel; Zab; Malátagyártás; Cefrézés; Söripari alapanyagok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 11:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3094 |