Kovács, Xénia (2020) Különböző típusú sertésfajták húsminőségének értékelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Xenia_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Xenia_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430624; Budapest; Bibliogr.: fol 51-56.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Vágástechnológia; Színmérés; Állományvizsgálat; Szárazanyag-tartalom; Márványozottság; Mangalica; Duroc; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:58 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Surányi, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3089 |