MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző típusú sertésfajták húsminőségének értékelése

Kovács, Xénia (2020) Különböző típusú sertésfajták húsminőségének értékelése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Xenia_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Kovacs_Xenia_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430624; Budapest; Bibliogr.: fol 51-56.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Vágástechnológia; Színmérés; Állományvizsgálat; Szárazanyag-tartalom; Márványozottság; Mangalica; Duroc;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Surányi, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3089
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése