Huszti, Katalin (2016) Különböző probiotikum eredetű enzimpreparátumok összehasonlítása szacharóz alapú oligoszacharid szintézis szempontjából. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Huszti_Katalin.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Huszti_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381729; Budapest; Biomérnöki BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 37-40.; Sör. tanszéki jel; Oligoszacharidok; Probiotikumok; Lactobacillus acidophilus; Enzimes folyamatok; Biokonverzió; Enzimszintézis; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:29 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Styevkó, Gabriella - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3057 |