MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző probiotikum eredetű enzimpreparátumok összehasonlítása szacharóz alapú oligoszacharid szintézis szempontjából

Huszti, Katalin (2016) Különböző probiotikum eredetű enzimpreparátumok összehasonlítása szacharóz alapú oligoszacharid szintézis szempontjából. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Huszti_Katalin.pdf] Szöveg
Huszti_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381729; Budapest; Biomérnöki BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 37-40.; Sör. tanszéki jel; Oligoszacharidok; Probiotikumok; Lactobacillus acidophilus; Enzimes folyamatok; Biokonverzió; Enzimszintézis;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Styevkó, Gabriella
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3057
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése