Kristóffy, Zsolt (2015) Alma pálinkák összehasonlítása műszeres és érzékszervi vizsgálatok alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKristoffy_Zsolt.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ348090; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 25.; ÁÉ. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Almapálinka; Alma; Fajta-összehasonlítás; Érzékszervi vizsgálat; Aromavizsgálat; Profilanalízis; Gázkromatográfia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 11:36 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/302 |


