MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alma pálinkák összehasonlítása műszeres és érzékszervi vizsgálatok alapján

Kristóffy, Zsolt (2015) Alma pálinkák összehasonlítása műszeres és érzékszervi vizsgálatok alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kristoffy_Zsolt.pdf] Szöveg
Kristoffy_Zsolt.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ348090; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 25.; ÁÉ. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Almapálinka; Alma; Fajta-összehasonlítás; Érzékszervi vizsgálat; Aromavizsgálat; Profilanalízis; Gázkromatográfia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 11:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/302
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése