MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző kakaóporból készült fagylaltok összehasonlítása

Pálfi, Noémi (2016) Különböző kakaóporból készült fagylaltok összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Palfi_Noemi.pdf] Szöveg
Palfi_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (927kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382728; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 31-33.; Gb. tanszéki jel; Fagylalt; Kakaó; Csokoládés desszertek; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3014
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése