MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző édesítőszerekkel készített gyümölcslekvárok elektronikus orral mérhető értékszervi tulajdonságainak vizsgálata

Hovanyecz, László (2016) Különböző édesítőszerekkel készített gyümölcslekvárok elektronikus orral mérhető értékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hovanyecz_Laszlo.pdf] Szöveg
Hovanyecz_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382914; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Ht. tanszéki jel; Elektronikus orr; Lekvár; Kajszibarack; Szeder; Édesítőszerek; Tárolási idő; Szacharóztartalom; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 11:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2980
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése