Kovács, Eszter (2015) Különböző derítőszerek hatása a bor prolin- és AFN-tartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (927kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370637; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 27-30.; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Sauvignon blanc; Derítés; Prolintartalom; AFN meghatározás; Derítőszerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 13:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2975 |