MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alma fajták összehasonlító elemzése pálinka készítés szempontjából

Józsa, Szabolcs (2015) Alma fajták összehasonlító elemzése pálinka készítés szempontjából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Jozsa_Szabolcs.pdf] Szöveg
Jozsa_Szabolcs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ347971; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 33.; Sör. tanszéki jel; Gyüm. tanszéki jel; Almapálinka; Calvados; Pálinkafőzés; Alma; Fajta-összehasonlítás; Pektinbontó enzimek; Cefrézés; Erjesztés; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 11:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
Konzulens
Mesterné Ficzek, Margit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/297
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése