Józsa, Szabolcs (2015) Alma fajták összehasonlító elemzése pálinka készítés szempontjából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Jozsa_Szabolcs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Jozsa_Szabolcs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ347971; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 33.; Sör. tanszéki jel; Gyüm. tanszéki jel; Almapálinka; Calvados; Pálinkafőzés; Alma; Fajta-összehasonlítás; Pektinbontó enzimek; Cefrézés; Erjesztés; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 11:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - Konzulens Mesterné Ficzek, Margit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/297 |