Szalai, Fruzsina (2015) Az alma cider készítésének és ízesítésének tanulmányozása a modern fo-gyasztási szokásoknak megfelelően. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szalai_Fruzsina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szalai_Fruzsina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ368769; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 53-55.; Sör. tanszéki jel; Cideralma; Cider; Almabor; Gyümölcssűrítmények; Borászati technológia; Antioxidáns kapacitás; Analitikai vizsgálatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 11:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/293 |