MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az alma cider készítésének és ízesítésének tanulmányozása a modern fo-gyasztási szokásoknak megfelelően

Szalai, Fruzsina (2015) Az alma cider készítésének és ízesítésének tanulmányozása a modern fo-gyasztási szokásoknak megfelelően. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szalai_Fruzsina.pdf] Szöveg
Szalai_Fruzsina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368769; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 53-55.; Sör. tanszéki jel; Cideralma; Cider; Almabor; Gyümölcssűrítmények; Borászati technológia; Antioxidáns kapacitás; Analitikai vizsgálatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 11:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/293
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése