MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző eredetű nyers tejek összehasonlító vizsgálata Fourier transzformációs közeli infravörös spektroszkópiai módszerrel

Knyazoviczki, Barbara (2016) Különböző eredetű nyers tejek összehasonlító vizsgálata Fourier transzformációs közeli infravörös spektroszkópiai módszerrel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Knyazoviczki_Barbara.pdf] Szöveg
Knyazoviczki_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381744; Budapest; Biomérnöki BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 39-42.; Ké. tanszéki jel; Tejipari technológia; Nyers tej; FT-NIR spektrométer; Kecsketej; Tehéntej; Összehasonlító vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 13:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2891
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése