MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző C:N arányok hatása a probiotikus baktériumokkal fermentált déligyümölcslevek össztételére

Wittmann, Vivien (2016) Különböző C:N arányok hatása a probiotikus baktériumokkal fermentált déligyümölcslevek össztételére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Wittmann_Vivien.pdf] Szöveg
Wittmann_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381881; Budapest; Biomérnöki BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus baktériumok; Gyümölcsök. trópusi, szubtrópusi; Gyümölcslégyártás; Fermentációs technológiák; HPLC rendszer; Ananász; Mangó; Banán; Grapefruit;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 13:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2868
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése