Uitumen Erdenezul, Fanni (2013) Különböző almafajtákból készült almapüré vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Uitumen_Erdenezul.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Uitumen_Erdenezul.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333837; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 34-35.; Bor. tanszéki jel; Gyümölcspüré; Almafeldolgozás; Almasűrítmény; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 13:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nagy, Ákosné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2863 |