Gyökeres, Fanni (2020) Különböző almafajtákból ciderek előállítása és minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gyokeres_Fanni.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gyokeres_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426417; Budapest; Bibliogr.: p.61-62.; Sör. tanszéki jel; Cideralma; Calvados; Szeszipari technológia; Almabor; Fajtaértékelés; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 13:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2862 |