MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett

Géri, Veronika (2012) Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Geri_Veronika.pdf] Szöveg
Geri_Veronika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332319; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: gabona és iparinövény technológia; Bibliogr.: p. 56-[57].; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes száraztészták; Gluténmentes élelmiszerek; Tésztaipari technológia; Kukorica;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 10:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2849
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése