Géri, Veronika (2012) Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Geri_Veronika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Geri_Veronika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332319; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: gabona és iparinövény technológia; Bibliogr.: p. 56-[57].; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes száraztészták; Gluténmentes élelmiszerek; Tésztaipari technológia; Kukorica; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 10:58 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2849 |