Nyeste, András (2014) Körte tárolhatóságának javítása SmartFresh Minőségi Rendszer alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nyeste_Andras.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nyeste_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369068; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Körte; Tárolás. gyümölcs; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; Vilmos körte; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 10:42 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2808 |