Felhő, Mária (2012) Köles alapú probiotikus termék fejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Felho_Maria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Felho_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326750; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 44-46.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus élelmiszerek; Probiotikumok; Köles; Tejsavbaktériumok; Bifidobaktériumok; Fermentált élelmiszerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 10:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2788 |