MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Köles alapú probiotikus termék fejlesztése

Felhő, Mária (2012) Köles alapú probiotikus termék fejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Felho_Maria.pdf] Szöveg
Felho_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326750; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 44-46.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus élelmiszerek; Probiotikumok; Köles; Tejsavbaktériumok; Bifidobaktériumok; Fermentált élelmiszerek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 10:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2788
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése