Vlaszák, Bianka (2015) Kombinált tartósítási eljárások (sous-vide és nagy hidrosztatikus nyomás) illékony komponensekre gyakorolt hatásának vizsgálata elektronikus orral fűszerezett sárgarépa kezelése és tárolása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegVlaszak_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369750; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 56-60.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Sárgarépa; Fagyasztott zöldségek; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:43 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - Konzulens Kenesei, György - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2733 |


