MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kombinált tartósítási eljárások (sous-vide és nagy hidrosztatikus nyomás) illékony komponensekre gyakorolt hatásának vizsgálata elektronikus orral fűszerezett sárgarépa kezelése és tárolása során

Vlaszák, Bianka (2015) Kombinált tartósítási eljárások (sous-vide és nagy hidrosztatikus nyomás) illékony komponensekre gyakorolt hatásának vizsgálata elektronikus orral fűszerezett sárgarépa kezelése és tárolása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vlaszak_Bianka.pdf] Szöveg
Vlaszak_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369750; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 56-60.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Sárgarépa; Fagyasztott zöldségek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 09:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2733
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése