MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kombinált tartósítási eljárások hatása gyökérzöldségek állományjellemzőire

Vagyon, Boglárka Ilona (2016) Kombinált tartósítási eljárások hatása gyökérzöldségek állományjellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vagyon_Boglarka_Ilona.pdf] Szöveg
Vagyon_Boglarka_Ilona.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ383007; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 42-45.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sárgarépa Zeller; Cékla; Állományvizsgálat,
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 09:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2732
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése