MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kókuszzsír felhasználásával készült vegán fagylalt termékfejlesztése

Brugós, Szonja (2018) Kókuszzsír felhasználásával készült vegán fagylalt termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Brugos_Szonja.pdf] Szöveg
Brugos_Szonja.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389452; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. 34-35.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Fagylalt; Kókuszzsír; Vegán táplálkozás; Térfogat változása; Olvadási viszonyok; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 11 Dec 2023 14:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2718
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése