Brugós, Szonja (2018) Kókuszzsír felhasználásával készült vegán fagylalt termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Brugos_Szonja.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Brugos_Szonja.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389452; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. 34-35.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Fagylalt; Kókuszzsír; Vegán táplálkozás; Térfogat változása; Olvadási viszonyok; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 11 Dec 2023 14:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2718 |