Vámosi, Barbara (2013) Kókuszolaj alapú margarin gyártástechnológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vamosi_Barbara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vamosi_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332273; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 61-62.; Gb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Margarin; Kókuszolaj; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 11 Dec 2023 14:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2715 |