MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kókuszolaj alapú margarin gyártástechnológiájának kidolgozása

Vámosi, Barbara (2013) Kókuszolaj alapú margarin gyártástechnológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vamosi_Barbara.pdf] Szöveg
Vamosi_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332273; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 61-62.; Gb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Margarin; Kókuszolaj; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 11 Dec 2023 14:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2715
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése