MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alkoholos almabefőtt előállításának lehetőségei

Földényi, Zora (2013) Alkoholos almabefőtt előállításának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Foldenyi_Zora.pdf] Szöveg
Foldenyi_Zora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333762; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 35-36.; Kot. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 09:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/268
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése