Földényi, Zora (2013) Alkoholos almabefőtt előállításának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Foldenyi_Zora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Foldenyi_Zora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333762; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 35-36.; Kot. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 09:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/268 |