Bozsik, Iringó Villő (2016) Kisüzemi sörökből izolálható élesztőgombák tipizálása mikroszatellit primerrel végzett PCR módszerrel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bozsik_Iringo_Villo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bozsik_Iringo_Villo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381124; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 27-30.; Sör. tanszéki jel; Kézműves sörök; Sörfőzés; PCR technika; Mikroszatellit markerek; Élesztők izolálása; DNS izolálás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 08:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nagy, Edina Szandra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2678 |