MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kíméletes eljárásokkal tartósított sertéshús változásainak nyomonkövetése NIR spektroszkópiával

Boncz, Péter Viktor (2018) Kíméletes eljárásokkal tartósított sertéshús változásainak nyomonkövetése NIR spektroszkópiával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Boncz_Peter.pdf] Szöveg
Boncz_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ392525; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-55.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Vákuum-csomagolás; NIR/NIT spektroszkópia; Sous vide technológia; Húsminőség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 09 Dec 2023 10:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2614
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése