Boncz, Péter Viktor (2018) Kíméletes eljárásokkal tartósított sertéshús változásainak nyomonkövetése NIR spektroszkópiával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Boncz_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Boncz_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ392525; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-55.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Vákuum-csomagolás; NIR/NIT spektroszkópia; Sous vide technológia; Húsminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 10:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2614 |