MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kézműves sörök biológiailag aktív komponenseinek vizsgálata

Kelemen, Ottó János (2015) Kézműves sörök biológiailag aktív komponenseinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kelemen_Otto_Janos.pdf] Szöveg
Kelemen_Otto_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369957; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ék. tanszéki jel; Söripari technológia; Kézműves sörök; Extrakttartalom; Alkoholtartalom meghatározása; Aminosavak; Biogén aminok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 09 Dec 2023 10:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Simonné Sarkadi, Lívia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2607
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése