Kelemen, Ottó János (2015) Kézműves sörök biológiailag aktív komponenseinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kelemen_Otto_Janos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kelemen_Otto_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369957; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ék. tanszéki jel; Söripari technológia; Kézműves sörök; Extrakttartalom; Alkoholtartalom meghatározása; Aminosavak; Biogén aminok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 10:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Simonné Sarkadi, Lívia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2607 |