MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kétszeres marcipánmassza tulajdonságai és teljes cukortartalmának kiváltása xilittel

Varga, Eszter (2018) A kétszeres marcipánmassza tulajdonságai és teljes cukortartalmának kiváltása xilittel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varga_Eszter.pdf] Szöveg
Varga_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389446; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Gb. tanszéki jel; Marcipán; Édesipari technológia; Cukortartalom; Édesítőszerek; Állományvizsgálat; Fogyasztói magatartás; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 10:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2595
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése