Varga, Eszter (2018) A kétszeres marcipánmassza tulajdonságai és teljes cukortartalmának kiváltása xilittel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varga_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varga_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389446; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Gb. tanszéki jel; Marcipán; Édesipari technológia; Cukortartalom; Édesítőszerek; Állományvizsgálat; Fogyasztói magatartás; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 10:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2595 |