Kiss, Patrik Péter (2014) Ketchupgyártó vonal technológiai műveleteinek elemzése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiss_Patrik_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiss_Patrik_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (5MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371505; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-58.; Kot. tanszéki jel;Ketchup; Paradicsomsűrítmény; Gyártásszervezés; Gyártási folyamatok; Folyamatirányítás; Gyártási veszteség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 11:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Barta, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2590 |