MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alga készítmények felhasználási lehetőségei gluténmentes, minőségi száraztészták fejlesztésében

Ugranyecz, Dóra (2020) Alga készítmények felhasználási lehetőségei gluténmentes, minőségi száraztészták fejlesztésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ugranyecz_Dora.pdf] Szöveg
Ugranyecz_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403553; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és édesipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 44-45.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Gluténmentes száraztészták; Algakivonat; Beltartalmi vizsgálat; Zabliszt;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 09:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/259
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése