Ugranyecz, Dóra (2020) Alga készítmények felhasználási lehetőségei gluténmentes, minőségi száraztészták fejlesztésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ugranyecz_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ugranyecz_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403553; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és édesipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 44-45.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Gluténmentes száraztészták; Algakivonat; Beltartalmi vizsgálat; Zabliszt; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 09:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/259 |