MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kereskedelmi forgalomban lévő kajszibarack sütésálló lekvárok vizsgálata

Márton, Johanna (2014) Kereskedelmi forgalomban lévő kajszibarack sütésálló lekvárok vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Marton_Johanna.pdf] Szöveg
Marton_Johanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371356; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 47-50.; Kot. tanszéki jel;Lekvár, Sütésállóság; Kajszibarack; Konzervtechnológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 10:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2548
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése