Márton, Johanna (2014) Kereskedelmi forgalomban lévő kajszibarack sütésálló lekvárok vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Marton_Johanna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Marton_Johanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371356; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 47-50.; Kot. tanszéki jel;Lekvár, Sütésállóság; Kajszibarack; Konzervtechnológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 10:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2548 |