MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kereskedelmi élesztőkészítmények hatása a meggyalapú fermentációra és az aromaprofil alakulására

Szabó, Bernadett (2014) Kereskedelmi élesztőkészítmények hatása a meggyalapú fermentációra és az aromaprofil alakulására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Bernadett.pdf] Szöveg
Szabo_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ351422; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 46-50.; Sör. tanszéki jel;Fajélesztők, Erjedésipari technológiák; Aromaanyagok; Cefrézés,;Eredetvédelem
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 10:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
Konzulens
Kovács, Attila
-
-
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2539
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése