Szabó, Bernadett (2014) Kereskedelmi élesztőkészítmények hatása a meggyalapú fermentációra és az aromaprofil alakulására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Bernadett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ351422; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 46-50.; Sör. tanszéki jel;Fajélesztők, Erjedésipari technológiák; Aromaanyagok; Cefrézés,;Eredetvédelem |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 10:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - Konzulens Kovács, Attila - - Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2539 |