Szabó, Bernadett (2014) Kereskedelmi élesztőkészítmények hatása a meggyalapú fermentációra és az aromaprofil alakulására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegSzabo_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ351422; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 46-50.; Sör. tanszéki jel;Fajélesztők, Erjedésipari technológiák; Aromaanyagok; Cefrézés,;Eredetvédelem |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 10:43 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - Konzulens Kovács, Attila - - Konzulens Panyik, Gáborné - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2539 |


