Laczkó, Kamilla Rebeka (2020) A kenyér minőségi paramétereinek változása sör hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Laczko_Kamilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Laczko_Kamilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ427162; Budapest; Bibliogr.: p.34-35.; Gb. tanszéki jel; Kenyérgyártás; Sütőipari technológia; Sörélesztők; Sörerjesztés; Állományvizsgálat; Kenyérbél; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2531 |