MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kenyér minőségi paramétereinek változása sör hatására

Laczkó, Kamilla Rebeka (2020) A kenyér minőségi paramétereinek változása sör hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Laczko_Kamilla.pdf] Szöveg
Laczko_Kamilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ427162; Budapest; Bibliogr.: p.34-35.; Gb. tanszéki jel; Kenyérgyártás; Sütőipari technológia; Sörélesztők; Sörerjesztés; Állományvizsgálat; Kenyérbél;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2531
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése