MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kénezés hatása a finomseprőn tartott borok minőségére

Lelkes, Dániel (2016) A kénezés hatása a finomseprőn tartott borok minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lelkes_Daniel.pdf] Szöveg
Lelkes_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (511kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ366840; Budapest; Szőlész-borász BSc, szőlész-borász mérnöki alapképzési szak; Bibliogr.: p. 23-24.; Sző. tanszéki jel; Borászati technológia; Kénezés; Finomseprőn tartás; Chardonnay; Nyakas Pince Zrt.;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 18 Dec 2023 13:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2528
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése