Lelkes, Dániel (2016) A kénezés hatása a finomseprőn tartott borok minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lelkes_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lelkes_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (511kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ366840; Budapest; Szőlész-borász BSc, szőlész-borász mérnöki alapképzési szak; Bibliogr.: p. 23-24.; Sző. tanszéki jel; Borászati technológia; Kénezés; Finomseprőn tartás; Chardonnay; Nyakas Pince Zrt.; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 18 Dec 2023 13:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2528 |