MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az alapanyag (hagyományos és rezisztens alma) és a környezeti tényezők hatása az alma sűrítmény minőségére

Paróczai, Csaba (2019) Az alapanyag (hagyományos és rezisztens alma) és a környezeti tényezők hatása az alma sűrítmény minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

Teljes szöveg
[thumbnail of Paróczai_Csaba_Z3.pdf] Szöveg
Paróczai_Csaba_Z3.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398426; Budapest; Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 55-57.; Kot. tanszéki jel; Almafeldolgozás; Almasűrítmény; Golden Delicious; Rezisztens fajták; Almalevek; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/251
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése