Szilassy, Dorottya (2018) A kávé komponensek extrakciójának vizsgálata a víz hőmérsékletének függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szilassy_Dorottya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szilassy_Dorottya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389432; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-47.; Gb. tanszéki jel; Kávé; Kávéfeldolgozás; Koffeintartalom; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; Kávé extraktum; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2491 |