MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kávé komponensek extrakciójának vizsgálata a víz hőmérsékletének függvényében

Szilassy, Dorottya (2018) A kávé komponensek extrakciójának vizsgálata a víz hőmérsékletének függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szilassy_Dorottya.pdf] Szöveg
Szilassy_Dorottya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389432; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-47.; Gb. tanszéki jel; Kávé; Kávéfeldolgozás; Koffeintartalom; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; Kávé extraktum;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2491
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése