Bagi, Bianka (2016) Alanyok hatása a hajtatott fehér típusú paprika mennyiségi és minőségi paramétereire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBagi_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ361620; Budapest; Kertészmérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 39-42.; Zö. tanszéki jel; Paprikahajtatás; Paprika; Oltásmódok; Fóliatakarás; Morfológiai vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:50 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Balázs, Gábor - - Konzulens Birkás, Zita - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/249 |


