MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alanyok hatása a hajtatott fehér típusú paprika mennyiségi és minőségi paramétereire

Bagi, Bianka (2016) Alanyok hatása a hajtatott fehér típusú paprika mennyiségi és minőségi paramétereire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bagi_Bianka.pdf] Szöveg
Bagi_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ361620; Budapest; Kertészmérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 39-42.; Zö. tanszéki jel; Paprikahajtatás; Paprika; Oltásmódok; Fóliatakarás; Morfológiai vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Balázs, Gábor
-
-
Konzulens
Birkás, Zita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/249
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése