Bagi, Bianka (2016) Alanyok hatása a hajtatott fehér típusú paprika mennyiségi és minőségi paramétereire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bagi_Bianka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bagi_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ361620; Budapest; Kertészmérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 39-42.; Zö. tanszéki jel; Paprikahajtatás; Paprika; Oltásmódok; Fóliatakarás; Morfológiai vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Balázs, Gábor - - Konzulens Birkás, Zita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/249 |