MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kapribogyó felhasználása mediterrán ételízesítőben

Gyurkó, Réka (2014) Kapribogyó felhasználása mediterrán ételízesítőben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gyurko_Reka.pdf] Szöveg
Gyurko_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370960; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 30-31.; Gb. tanszéki jel; Pesto; Kapribogyó; Ételízesítők;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 09:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2478
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése