Gyurkó, Réka (2014) Kapribogyó felhasználása mediterrán ételízesítőben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegGyurko_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370960; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 30-31.; Gb. tanszéki jel; Pesto; Kapribogyó; Ételízesítők; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 09:59 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2478 |


