MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kakaóbabhéj értékes komponenseinek vizsgálata

Kozák, Eszter (2015) A kakaóbabhéj értékes komponenseinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kozak_Eszter.pdf] Szöveg
Kozak_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390885; Budapest; Bibliogr.: p. 43-44.; Ké. tanszéki jel; Kakaóbab; Hulladékfeldolgozás; Melléktermékek; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2451
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése