Kertai, Emese (2013) Alakor sör ásványi anyag tartalmának meghatározása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kertai_Emese.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kertai_Emese.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334105; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-53.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alakor; Sörfőzés; Összetétel-vizsgálat; Ásványi anyagok; Búzasör; Organikus élelmiszerek; Biosör; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - Konzulens Fogarasi, Attila Levente - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/245 |