MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kajszi termésében és levelében mért endogén komponensek közötti összefüggések feltárása

Kovács, Annamária (2019) A kajszi termésében és levelében mért endogén komponensek közötti összefüggések feltárása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Annamaria_YS.pdf.pdf] Szöveg
Kovacs_Annamaria_YS.pdf.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397896; Budapest; Bibliogr.: p. 35-39.; Sör. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Kajszibarack; Levélelemzés; Termésminőség; Peroxidáz aktivitás; Polifenoloxidáz enzim; Antioxidáns kapacitás; Karotinoidok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 12:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2439
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése