Kovács, Annamária (2019) A kajszi termésében és levelében mért endogén komponensek közötti összefüggések feltárása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Annamaria_YS.pdf.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Annamaria_YS.pdf.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397896; Budapest; Bibliogr.: p. 35-39.; Sör. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Kajszibarack; Levélelemzés; Termésminőség; Peroxidáz aktivitás; Polifenoloxidáz enzim; Antioxidáns kapacitás; Karotinoidok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2439 |