MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Juh- és kecsketejből készült termékek minősítése szabad aminosav és biogén amin tartalom alapján

Boldizsár, Kitti (2015) Juh- és kecsketejből készült termékek minősítése szabad aminosav és biogén amin tartalom alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Boldizsar_Kitti.pdf] Szöveg
Boldizsar_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370350; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 50-54.; Ék. tanszéki jel; Juhtej termékek; Kecsketej; Kecskesajt; Aminosavak; Biogén aminok; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 16 Nov 2023 14:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Simonné Sarkadi, Lívia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2428
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése