Boldizsár, Kitti (2015) Juh- és kecsketejből készült termékek minősítése szabad aminosav és biogén amin tartalom alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegBoldizsar_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370350; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 50-54.; Ék. tanszéki jel; Juhtej termékek; Kecsketej; Kecskesajt; Aminosavak; Biogén aminok; Beltartalmi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 14:37 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Simonné Sarkadi, Lívia - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2428 |


