Boldizsár, Kitti (2015) Juh- és kecsketejből készült termékek minősítése szabad aminosav és biogén amin tartalom alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Boldizsar_Kitti.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Boldizsar_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370350; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 50-54.; Ék. tanszéki jel; Juhtej termékek; Kecsketej; Kecskesajt; Aminosavak; Biogén aminok; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 14:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Simonné Sarkadi, Lívia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2428 |