Kocsis, Kinga (2014) Alacsony szénhidráttartalmú sör előállítási lehetőségének tanulmányozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kocsis_Kinga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kocsis_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371612; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 53-56.; Sör. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/239 |