MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alacsony szénhidráttartalmú sör előállítási lehetőségének tanulmányozása

Kocsis, Kinga (2014) Alacsony szénhidráttartalmú sör előállítási lehetőségének tanulmányozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kocsis_Kinga.pdf] Szöveg
Kocsis_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371612; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 53-56.; Sör. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Hegyesné Vecseri, Beáta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/239
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése