Nágl, Péter Pál (2012) Húsok márványozottságát meghatározó húsminőségi paraméterek vizsgálata az SEUROP minősítési rendszer tükrében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagl_Peter_Pal.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagl_Peter_Pal.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326614; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékefejlesztés; Bibliogr.: p. 61-62.; Ht. tanszéki jel; Húsminőség; Hús márványozottság; SEUROP-besorolás; Élelmiszer-vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 14 Nov 2023 09:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Surányi, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2284 |