MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Húsok márványozottságát meghatározó húsminőségi paraméterek vizsgálata az SEUROP minősítési rendszer tükrében

Nágl, Péter Pál (2012) Húsok márványozottságát meghatározó húsminőségi paraméterek vizsgálata az SEUROP minősítési rendszer tükrében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagl_Peter_Pal.pdf] Szöveg
Nagl_Peter_Pal.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326614; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékefejlesztés; Bibliogr.: p. 61-62.; Ht. tanszéki jel; Húsminőség; Hús márványozottság; SEUROP-besorolás; Élelmiszer-vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 14 Nov 2023 09:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Surányi, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2284
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése